Bib-aan-huis en -rusthuis

WAT en VOOR WIE?

Als de lezer niet in de bibliotheek geraakt komt de bibliotheek naar de lezer! Je kan alle exemplaren uit de bibliotheek uitlenen. Ofwel maak je zelf een keuze, ofwel brengt de bibliotheekmedewerker een selectie mee. Deze service is gratis.

 

 

 

WAAR en HOE?

Bib-aan-huis is een maandelijkse levering aan huis, bij voorkeur op woensdagvoormiddag. Voorwaarde is wel dat je in Halen, Zelem, Loksbergen of Zelk woont. De levering is gratis; maar je betaalt wel je regulier lidmaatschap (€ 5 per jaar) als individuele klant van de bib.

In het Woonzorgcentrum Sint-Lambertus' Buren komen we elke tweede woensdag van de maand langs in de serviceflats (voormiddag) en op de kamers (namiddag).

 

INTERESSE?

Voor een individuele service bij je thuis, neem contact op met de bibliotheek om verdere afspraken te maken. Dat kan via mail op bibliotheek@halen.be of tijdens de openingsuren telefonisch op 013 35 08 32. Even langskomen kan dan uiteraard ook. 

Wil je gebruik maken van de service binnen WZC Sint-Lambertus' Buren, laat dit dan even weten aan de ergotherapeute van je afdeling. We komen dan de eerstvolgende tweede woensdag van de maand langs.